Julefrokost

på Østergaards Hotel

Julefrokost 2018 på Østergaards Hotel

Stort jule-ta'-selvbord, dinner og dansemusik og underholdning med Ole Gas Band og Marcato Duo.

Fredag d. 30. november, lørdag d. 1. december, fredag d. 7. december, lørdag d. 8. december, fredag d. 14. december og lørdag d. 15. december

Pris pr. person inkl. underholdning, musik og dans: kr. 398,-

Som weekendophold i delt dobbeltværelse pr. person: kr. 688,-

Julebuffet 2018:

  • 2 slags sild m/karrysalat
  • Fiskefilét m/remoulade
  • Sylte m/sennep og rødbeder
  • Roastbeef m/tilbehør
  • Gravad laks m/dressing
  • Rullepølse m/løg og sky
  • Rejesalat
  • Brød og smør


Lunt:

  • Tarteletter m/høns i asparges
  • Lun leverpostej m/bacon og rødbeder
  • Frikadeller og farseret ribbensteg m/rødkål og brunede kartofler
  • Glaceret skinke m/vanille og grønkål
  • Blodpølse m/sirup og sukker


Dessert:

  • Ris a’la mande m/kirsebærsauce
  • Oste m/druer og kiks


Ved forudbestilling
:

  • Kaffe og natmad: Aspargessuppe kr. 68,-
  • Øl, vand og vin fra kl. 18.30-01.00 kr. 338,-

(Min. 10 personer og alle i selskabet)

Bestil på tlf. 9712 4555 eller mail info(at)oestergaardshotel.dk