Vin og menukort

Se vores spændende udvalg

 • Forretter

  Røget smørfisk
  Med avocadocreme, hertil hjemmelavet brød
  98,00 DKK
  Hvidløgsrejer
  Hertil hjemmelavet brød
  98,00 DKK
  Jordskokkesuppe
  Med ristet hyben, hertil hjemmelavet brød
  78,00 DKK

  Stegeretter

  Grillet majskylling
  Med rodfrugter, dagens kartoffel og estragonsauce
  188,00 DKK
  Whiskymarineret ribeye
  Med dagens kartoffel, salat og whiskysauce
  198,00 DKK
  Engelsk Beouf
  med bløde løg, skysauce, surt og hvide kartofler
  198,00 DKK
  Ekstra tilbehør
  Bernaisesauce eller pommes frites, pris pr. couvert
  25,00 DKK

  Vegetarretter

  Tomat Polenta
  Med grøntsager og linser
  118,00 DKK
  Frisk pasta
  Med mozzarella og salat
  128,00 DKK
  Couscous salat
  Med springløg, peber og hyben
  148,00 DKK

  Desserter

  Panna cotta
  62,00 DKK
  Hjemmelavet is
  Med coulis og frugt
  68,00 DKK
  Chokolade fondant
  Med vanilleis
  58,00 DKK

  Børnemenu

  Frikadeller
  Med kartofler og sauce
  72,00 DKK
  Fiskefilet
  Med persillesauce og kartofler
  72,00 DKK
  Pasta
  Med kødsauce
  72,00 DKK
  Pommes frites
  25,00 DKK
  Børneis
  45,00 DKK
  0-12 år (ved køb til voksen tillægges 50%)
 • Frokost

  Sild m/ karrysalat
  72,00 DKK
  2 slags sild
  85,00 DKK
  Uspec. smørrebrød
  58,00 DKK
  Spec. smørrebrød
  72,00 DKK
  Stjerneskud
  138,00 DKK
  Pariserbøf
  138,00 DKK
  Frokostplatte
  178,00 DKK
  Franskbrød m/ost eller rullepølse
  48,00 DKK
 • Forretter

  Rejecocktail
  88,00 DKK
  Røget laks
  98,00 DKK

  Hovedretter

  Wienerschnitzel
  188,00 DKK
  Helstegt Rødspætte
  168,00 DKK

  Desserter

  Camembert frit
  78,00 DKK
  Ostetallerken
  108,00 DKK
 • Hvidvine

  Årgang Navn Glas 1/2 flaske 1 flaske
  Boucard Alné, Blanc de France - Husets vin
  Bouchard Aîné & Fils har produceret top Bourgogne vine i over 250 år. Vinen er baseret på en blanding hovedsageligt af Chardonnaydruer for at opnå blødhed og fylde. Vinen har en lys, klar gul farve og en spændstig, frisk duſt domineret af vanilje, med blomsterrige noter. Smagen er frisk, let parfumeret, fyldig og rund med elegante blomsteragtige aromaer.
  268,00 DKK
  Patriarche Heritage Blanc, 25 cl
  Heritage Blanc Vin de France er fremstillet af druer fra de bedste vinmarker fra forskellige områder i Frankrig, hovedsagligt fra Rhône. Ugni Blanc der er anvendt til denne vin er kendt for at give særdeles aromatiske og liflige vine og Heritage Blanc Vin de France beviser det tydeligt. Aromaen er blomsteragtig med strejf af grapefrugter.
  95,00 DKK
  Piesporter Michelsberg Johannes Egberts
  Skråningerne ved Mosel hører til de stejleste i verden, hvilket giver vinstokkene og druerne optimal soleksponering. Rieslingdruen har perfekte vækstbetingelser i dette område. Denne Piesporter er en sød, aromatisk og meget harmonisk vin. Fremragende til alle lette retter.
  308,00 DKK
  Carta Vieja, Sauvignon Blanc
  Sauvignon Blanc er en meget spændende fyldig hvidvin, der er fadlagret på amerikanske egetræsfade, hvilket giver en dejlig frisk smag, samt en let tørhed.
  318,00 DKK
  Dopff au Moulin Riesling Traditionelle
  Riesling er uden sammenligning den mest kendte af Alsace's druesorter. Den friske, mineralske stil er karaktertræk, der har medvirket til områdets berømmelse. Dopff au Moulin Riesling tilbyder en elegant frugtagtig aroma med bl.a. lemon, grape og fersken, men også noter af hvide blomster. Smagen er tør, intens og frisk, med god fyldig struktur.
  318,00 DKK
  Dopff au Moulin Pinot Gris Reserve
  Dopff au Moulin Pinot Gris har en dejlig gylden farve, og en stor kompleks aroma der udvider sig til at indeholde noter af skovbund, svampe, mos, tørrede frugter, abrikos, honning og bivoks. Den friske og aromatiske smag er mangfoldig og overdådig og byder på en livlig rundhed der har en smule sødme, men altid kombineret med en dejlig friskhed. Det er den gode balance der gør vinen så attraktiv.
  318,00 DKK
  Bouchard Ainé, Bourgogne Chardonnay
  Chardonnay "Les Vendangeurs" er udvalgte druer fra de bedste marker omkring Côte de Nuits og Côte Beaune, og kun de bedste druer bliver udvalgt. Vinen har en ren gylden farve med et grønt skær. Flot næse med mineralsk præg, aromaer af frisk frugt som fersken, abrikos og citrus.
  338,00 DKK

  Rødvine

  Årgang Navn Glas 1/2 flaske 1 flaske
  Bouchard Ainé, Rouge de France - Husets rødvin
  Bouchard Aîné & Fils har produceret top Bourgogne vine i over 250 år. Vinen er baseret på en blanding hovedsageligt af Syrah og Gamay druer for at opnå en frugtrig og fyldig smag, samt en god tæt farve. Vinen har en dyb blåviolet farve, og en frisk frugtrig duſt med antydning af solbær og stikkelsbær. Smagen er frisk, frugtrig, blød og let drikkelig med elegant aroma.
  268,00 DKK
  Patriarche Heritage Rouge
  Heritage Rouge Vin de France er fremstillet af druer fra de bedste vinmarker fra forskellige områder i Frankrig, hovedsagligt fra Rhône. Vinen har en smuk rubinrød farve og en behagelig aroma af røde bær såsom hindbær, kombineret med strejf af krydderier. Smagen er rund, blød og fyldig og understreges af en frugtagtig friskhed.
  95,00 DKK
  Château des Alouettes Costières de Nîmes
  Château des Aluoettes ligger i landsbyen Générac ca. 12 km fra Nîmes. Navnet Aluoettes betyder lærke og stammer tilbage fra starten af 1900-tallet, hvor utallige jagtselskaber blev afholdt i de vildtrige vinmarker omkring slottet. Farven er glødende dybrød og aromaen er kraftfuld med violette og røde frugter samt laurbær. Smagen er frugtagtig og fyldig med en særdeles velafbalanceret blød eftersmag.
  308,00 DKK
  Carta Vieja Cabernet Sauvignon
  Vinen dyrkes ca. 6-700 m over havets overflade. Vinstokkene er godt beskyttede af Andesbjergene og nyder godt af den varme sol om dagen og om natten den kølige havbrise fra Stillehavet. Farven er klar rubinrød med lidt violet kant. Duften er præget af solbær og lidt grønne urter. Smagen er lækkert saftig, let krydret med modne solbær, lidt mørke kirsebær, krydderurter, toast og lidt egetræs vanilje.
  318,00 DKK
  La Báscula The Charge
  Druerne til vinen kommer fra 7 forskellige vingårde i hele Rioja og der er benyttet de traditionelle Tempranillo- og Garnachadruer med en lille andel af den gådefulde Graciano. Resultatet er en fremragende vin med smagfulde røde bær og krydret frugt med forfriskende syrlighed, der er perfekt afstemt med vaniljesmagen fra fadlagringen. Blød og vedvarende eftersmag.
  368,00 DKK
  Château La Roque de By, Médoc - Cru Bourgeois
  Vinstokkene passes og plejes således at de aldrig bærer for mange druer eller giver for stort udbytte. Markernes placering tæt på Girondefloden og havet giver en perfekt luftgennemstrømning mellem vinstokkene, hvilket hjælper til at holde druernes kvalitet helt i top år efter år. Lagringen i de traditionelle egetræsfade giver vinen en kraftfuld, afrundet og krydret smag med god frugt.
  378,00 DKK
  Bouchard Ainé, Rouge de France
  Bouchard Aîné & Fils har produceret top Bourgogne vine i over 250 år. Vinen er baseret på en blanding hovedsageligt af Syrah og Gamay druer for at opnå en frugtrig og fyldig smag, samt en god tæt farve. Vinen har en dyb blåviolet farve, og en frisk frugtrig duſt med antydning af solbær og stikkelsbær. Smagen er frisk, frugtrig, blød og let drikkelig med elegant aroma.
  378,00 DKK
  Ripasso Valpolicella Superiore Zonin
  Denne Ripasso Valpolicella Superiore er særdeles tiltalende og velafbalanceret med en intens rubinrød farve og en kompleks aroma med et væld af noter som f.eks. kirsebær og kakao. Smagen er fin og f yldig med en god struktur, der afsluttes med en behagelig krydret eftersmag.
  398,00 DKK
  Amarone Della Valpolicella, Zonin
  Amarone er den tørre udgave af Recioto della Valpolicella. Der bruges samme druer som til den almindelige Valpolicella, men drueklaserne bliver omhyggelig plukket med håndkraft og lagt til tørring på riste, hvor de ligger i ca. 120 dage. Resultatet er en flot granatrød vin med en bred og nuanceret duft af vilde bær. Smagen er majestætisk stor, fløjlsblød med en karakteristisk og tydelig smag fra de tørrede druer. Amarone er blevet lavet siden romernes tid og omkring 400 år før vor tidsregning skrev senator Flavius om "acinatico", som vinen dengang hed: "Ren og karakteristisk smag, flot farve med stor fylde, ikke kun en drik, men også næsten et måltid".
  508,00 DKK
  Bouchard Ainé, Santenay 1. Cru Clos Rousseau
  Vinen er elegant, flot i farven, dyb og med ret potente tanniner. Delikate og komplekse aromaer af røde, tilpas modnede bær, mandler og lette fine noter af skovbund.
  598,00 DKK

  Rosévine

  Årgang Navn Glas 1/2 flaske 1 flaske
  Rosé D'Anjou
  Selvom Rosé d'Anjou er en ret simpel vin, er det nok den mest kendte af alle Loirevinene. Anjou distriktet ligger i det vestlige Centralfrankrig, hvor Loirefloden har sine bredder. Området er også kendt som Frankrigs urtehave. Anjou tilhørte den engelske krone gennem Henry Plantagenet og Richard Løvehjerte, der ligger begravet nær Saumur. Rosé d'Anjou er den perfekte apéritif, og den er velegnet til salater og lette sommerretter.
  278,00 DKK
  Patriarche Heritage Rosé
  Heritage Rosé Vin de France er en herlig rosévin med delikate bær i aromaen. Smagen er perfekt afbalanceret og aromatisk med en frisk og frugtagtig afslutning. Vinen er perfekt til apéritif, og særdeles velegnet til salater og lette sommerretter.
  95,00 DKK

 • Øl

  Fadøl lille
  Royal Pilsner
  42,00 DKK
  Fadøl lille
  Royal Classic
  46,00 DKK
  Fadøl mellem
  Royal Pilsner
  58,00 DKK
  Fadøl mellem
  Royal Classic
  62,00 DKK
  Fadøl stor
  Royal Pilsner
  68,00 DKK
  Fadøl stor
  Royal Classic
  72,00 DKK

  Sodavand mm.

  Almindelig sodavand lille
  38,00 DKK
  Almindelig sodavand stor
  75,00 DKK
  Appelsin- og æblejuice
  40,00 DKK
  Cocio
  40,00 DKK
  Egekilde med brus
  40,00 DKK
  Egekilde uden brus
  40,00 DKK
  Isvand pr. couvert
  35,00 DKK
 • Baileys 2 cl.
  38,00 DKK
  Grand Marnier
  45,00 DKK
  Cognac
  50,00 DKK
  Whisky 2 cl.
  40,00 DKK
  Almindelig spiritus 2 cl.
  40,00 DKK
  Portvin
  40,00 DKK
 • Kaffe/te
  38,00 DKK
  Kaffe/te med kage
  72,00 DKK
  Varm chokolade
  48,00 DKK
  Irish Coffee
  54,00 DKK

Vi gør opmærksom på, at køkkenet lukker kl. 20.00.

Køkkenet er lukket om søndagen.

Dagens middag

1 ret - kr. 168,-
2 retter - kr. 208,-
3 retter - kr. 268,-