Velkommen til Østergaards Hotel, som ligger i messebyen Herning mellem Herning Golfklub og Herning Storcenter med 75 specialbutikker. Hotellet består af 80 værelser med alle moderne faciliteter. Hotellet har egen à la carte restaurant, bar med billard og lobby med sofaarrangement.

Vi har altid et godt tilbud, uanset om det er en almindelig hotelovernatning, et romantisk weekendophold, en oplevelsesrig miniferie for hele familien, golf på alle niveauer, firmafest, rund fødselsdag eller et koncentreret kursusforløb.

Vores varemærke er kvalitet til fornuftige priser, hvor alle kan være med. Vi er ambassadører for vores lokalområde og er altid klar til at vejlede dig om aktiviteter, seværdigheder og oplevelser i Midtjylland.

Det er vores filosofi, at glade medarbejdere skaber gode miljøer og en god service i dagligdagen, hvorfor vi har valgt at satse på veluddannede medarbejdere og bidrager selv til at højne branchens standard ved at uddanne et stort antal elever. Hvert år til jul afholdes f.eks. elevmesterskaber for alle Danske Hotellers mange kokkeelever.

I Danske Hoteller har vi nedsat en arbejdsgruppe, der løbende følger udviklingen inden for miljø og energi. Vi bidrager til et bæredygtigt miljø ved brug af miljøvenlige rengøringsmidler, affaldssortering og søger at nedbringe udledningen af CO2 ved at forbruge mest muligt energi, der stammer fra vedvarende energikilder.

Vi bestræber os meget på, at give dig rigtig gode oplevelser, og vores dygtige medarbejdere står til rådighed, hvis der opstår behov under opholdet.

Mindre kæledyr er velkomne på hotellet - dog mod betaling af et mindre tillæg.

Vi håber, at du som gæst på Østergaards Hotel, får en rigtig god oplevelse under besøget.