Pilgrim (herningCentret)

Afstand: 0.23 Km

 | +45 25 98 91 21 |  herningcentret@pilgrim.dk |  http://www.pilgrim.dk | 
Pilgrim er den eventyrlystne rejsende, der med stærke familieværdier er på en evig søgen efter nye eventyr, perspektiver og udsyn. Med sin nysgerrighed på verden, søger Pilgrim skønheden og nye måder at fortolke den med hjerte og sjæl.

Grundlagt i Danmark i 1983.

Pilgrim blev etableret i 1983, da to danskere, Annemette Markvad og Thomas Adamsen, transformerede deres unikke lidenskab og innovative energi til smykkedesign.

I dag er Pilgrim et internationalt modesmykke-brand, der er kendt for sit danske design og høje kvalitet. I mere end 35 år har Pilgrim favnet skiftende trends og tendenser og designet smykker, ure og solbriller til fashionistas over hele verden, så de er helt klar til at gå ud og erobre dagen. ”Fra starten havde vi to centrale missioner. Den ene var at skabe smykker, som gør, at du føler dig smuk. Den anden var at skabe en arbejdsplads, hvor alle medarbejdere nyder at komme på arbejde, og hvor respekt, ansvarlighed og tillid er skattede værdier, der omsættes til praksis hver dag” – Annemette Markvad, grundlægger og CEO. Med fire modekollektioner og to klassiske kollektioner om året er Pilgrim indbegrebet af stil og et brand, der afspejler aktuelle og nye trends og tendenser.Opdateret af: VisitHerning  | mail@visitherning.com
Pilgrim herningCentret Fotograf: herningCentret